Recipes from Ingredient: Mascarpone

Tiramisu med fersken

Opskrift type: Køkken:

Nemmere bliver det ikke at lave en sommerlig dessert med friske, solmodne ferskner. Den er perfekt til at lave portionsanretninger som kan sættes på køl, så de lige er klar til servering.

Se mere

Pizza med rødløg og Pancetta

Opskrift type: Køkken:

Alle elsker pizza, og løg er en rigtig god ingrediens på en pizza, den sødlige smag fra løget når pizzaen er bagt er perfekt.

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.

Se mere

Fyldte rødløg

Opskrift type: Køkken:

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.

Se mere

Tiramisu

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske Tiramisu er en sand himmerigsmundfuld, og det perfekte punktum på måltidet. Tilpas med fylde, sødme og et snert af kaffe og spiritus til at give det sidste pift. Den oprindelige opskrift indeholdt ikke spiritus, da desserten blandt andet var beregnet til børn.

Se mere

Tiramisu med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt og bær bruges. Hindbærrene som er valgt her, giver en markant smag som passer rigtig godt til det lidt fede islæt i desserten.

Se mere

Tiramisu med jordbær

Opskrift type: Køkken:

Med de danske haver fyldt med solmodne og røde jordbær, er der ikke noget bedre end at bruge dem i denne forfriskende variant af den klassiske tiramisu. Istedet for kaffe og likør bruges friske, sødmefyldte jordbær - perfekt til dessert eller som en frisk eftermiddags-snack til glæde for store og ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close