Recipes from Ingredient: Mælk

Sommertærte med abrikos

Opskrift type: Køkken:

En indbydende tærte med smag af sommer i abrikoserne, tærten er god hvis du skal have gæster eller i bare skal hygge med noget god mad.

Se mere

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Torta Mimosa

Opskrift type: Køkken:

Denne kage tilberedes i anledning af Kvindernes Internationale kampdag d. 8. marts. Kagen har fået sit navn efter dekorationen og farven som symboliserer Mimosa-blomsten som markerer og er symbolet for Kvindernes kampdag.

Se mere

Pikante Madeleine-kager med birkes og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

Madeleinette piccante con Prosciutto di Parma Små lækre Madeleine-kager som er perfekte til en lille snack eller som antipasta med forskelligt lækkert italiensk pålæg. Madeleine-kagerne er oprindeligt franske men har lige så stille bredt til de øvrige lande, og er kendt for deres sprødhed og ikke mindst deres udseende som ...

Se mere

Klassisk kastanjekage fra Toscana

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske kastanjekage som stammer fra Toscana, er en traditionel kage fra området og tilberedes med kastanjemel og fyldes med rosiner, pinjekerner samt drysses med rosmarin.

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Se mere

Cuzzupe – Sødt påskebrød fra Calabrien

Opskrift type: Køkken: , ,

Det italienske køkken vrimler med opskrifter på påskemad, dette er opskriften på det traditionelle søde påskebrød fra Calabrien. Brødet er kendetegnet ved at hele æg med skal, bages ind i dejen.

Se mere

Påske Colomba

Opskrift type: Køkken: ,

Den traditionelle italienske påskekage der har form som en due, pyntes med sukker og mandler. Kagen kan købes i de fleste butikker op til påske, men det er lidt sjovere at bage den selv og det er faktisk meget nemt. Det kræver dog god tid, da kagen skal hæve i ...

Se mere

Panettone

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske julekage, som oprindeligt stammer fra Milano og er uundværlig ved ethvert julebord i Italien. Kagen består af en blød og luftig dej, fyldt med rosiner og kandiseret frugt. Det er meget nemt at bage en panettone, det kræver dog lidt tålmodighed og du skal forvente at bruge 1 ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close