Recipes from Ingredient: Mælk

Små tærter med blå figner

Opskrift type: Køkken:

Om sommeren er træerne i store dele af Italien, fyldt med store og solmodne figner. I så store mængder at der er rigeligt til både at spise og ikke mindst bruge i madlavningen.

Se mere

Tærte med zucchini-blomster

Opskrift type: Køkken:

Zucchini-blomster har en flot gul farve og udover at de ser flotte ud så er de også spiselige og en delikatesse blandt italienere i sommerperioden. Her er de brugt sammen med zucchini i en tærte, som er perfekt til aftensmad.

Se mere

Sommertærte med abrikos

Opskrift type: Køkken:

En indbydende tærte med smag af sommer i abrikoserne, tærten er god hvis du skal have gæster eller i bare skal hygge med noget god mad.

Se mere

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Torta Mimosa

Opskrift type: Køkken:

Denne kage tilberedes i anledning af Kvindernes Internationale kampdag d. 8. marts. Kagen har fået sit navn efter dekorationen og farven som symboliserer Mimosa-blomsten som markerer og er symbolet for Kvindernes kampdag.

Se mere

Pikante Madeleine-kager med birkes og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

Madeleinette piccante con Prosciutto di Parma Små lækre Madeleine-kager som er perfekte til en lille snack eller som antipasta med forskelligt lækkert italiensk pålæg. Madeleine-kagerne er oprindeligt franske men har lige så stille bredt til de øvrige lande, og er kendt for deres sprødhed og ikke mindst deres udseende som ...

Se mere

Klassisk kastanjekage fra Toscana

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske kastanjekage som stammer fra Toscana, er en traditionel kage fra området og tilberedes med kastanjemel og fyldes med rosiner, pinjekerner samt drysses med rosmarin.

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Se mere

Cuzzupe – Sødt påskebrød fra Calabrien

Opskrift type: Køkken: , ,

Det italienske køkken vrimler med opskrifter på påskemad, dette er opskriften på det traditionelle søde påskebrød fra Calabrien. Brødet er kendetegnet ved at hele æg med skal, bages ind i dejen.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close