Recipes from Ingredient: Kartofler

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest med en pesto eller en god tomatsalsa. En helt enkel ret, med enkle og billige ingredienser som kartofler, mel og æg.

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, der ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Det er en bonderet, som skulle mætte og give varme. Pizzoccheri er pasta – minder lidt om tagliatelle – men istedet lavet af boghvedemel. Under et besøg ...

Se mere

Pizza med kartoffel og rucola

Opskrift type: Køkken:

Pizza di patate e rucola En hvid pizza, det vil sige uden den klassiske tomatsauce men istedet med forskellige oste som giver det hvide look.

Se mere

Minestronesuppe

Opskrift type: Køkken:

En fyldig og nærende vinterret, som nok skal mætte de fleste. Brug årstidens grøntsager afhængig af smag og behag.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close