Recipes from Ingredient: Hvidløg

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, der ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Det er en bonderet, som skulle mætte og give varme. Pizzoccheri er pasta – minder lidt om tagliatelle – men istedet lavet af boghvedemel. Under et besøg ...

Se mere

Spaghetti al bianco

Opskrift type: , Køkken:

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af sol og Italien.

Se mere

Rucola pesto

Opskrift type: Køkken:

En god variant af den klassiske pesto med basilikum, rucolaen giver pestoen en kraftigere og mere markant smag. Rigtig god til en let sommerret med frisklavet pasta.

Se mere

Spaghetti Puttanesca

Opskrift type: , Køkken: ,

En klassisk og meget værdsat ret, en ret med masser af smag af Italien. Ingredienserne er da også typisk italienske råvarer - tomater, ansjoser, kapers og sorte oliven.

Se mere

Indbagt cotechino med spinat

Opskrift type: Køkken: , ,

Indbagt cotechino spises ofte som hovedretten ved julefrokosten, men også en elsket ret på nytårsbordet. Traditionen tro spises den indbagte cotechino med kogte grønne linser som tilbehør.

Se mere

Aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

De små ruller af aubergineskiver med fyld af frisk ost og tomater, er en nem ret om sommeren - de kan spises både kolde eller varme.

Se mere

Fusilli alla Norma

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret som oprindeligt stammer fra Sicilien, hvor det er en specialitet i Catania og opstod som en gave til komponisten Vincenzo Bellini: la Norma, som netop kom fra Catania.

Se mere

Lasagne

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske italienske lasagne alla Bolognese, som oprindeligt stammer fra regionen Emilia Romagna og har fået sit navn fra byen Bologna, hvor retten har sin oprindelse.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close