Recipes from Ingredient: Husblas

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Den perfekte dessert som afslutning på et godt måltid.

Se mere

Espresso Panna Cotta

Køkken:

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster. Brug de fine, tynde rabarber som giver en god smag og ikke mindst giver den karakteristiske røde farve i kompotte

Se mere

Panna Cotta med jordbær og hyldeblomst

Opskrift type: Køkken:

En lækker og frisk sommerdessert, når det vrimler med flotte, røde jordbær i haver og butikker. Panna cotta'en kan med fordel laves i god tid og skal kun lige pyntes med jordbær inden servering.

Se mere

Semifreddo med passionsfrugt

Opskrift type: Køkken:

Passionsfrugt kaldes også maracuja, og stammer oprindeligt fra Sydamerika. Frugten har en syrlig smag som i kombination med det søde og fede i både piskefløde og ricotta, giver en delikat dessert med et eksotisk strejf.

Se mere

Panna Cotta med chokolade

Opskrift type: Køkken:

En variant af den klassiske Panna Cotta, og denne version med chokolade vil helt sikkert gøre lykke hos både store og små. Den er alletiders som en lækker afslutning på et godt måltid og du kan eventuelt servere den med revet chokolade på toppen, frisk frugt eller med en salsa ...

Se mere

Hvid chokolademousse med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En delikat dessert som får et dejligt forfriskende pift af de friske hindbær. Den hvide chokolade giver moussen et lettere præg, end når moussen laves med mørk chokolade.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close