Recipes from Ingredient: Flormelis

Små tærter med blå figner

Opskrift type: Køkken:

Om sommeren er træerne i store dele af Italien, fyldt med store og solmodne figner. I så store mængder at der er rigeligt til både at spise og ikke mindst bruge i madlavningen.

Se mere

Ispinde med jordbær-yogurtis

Opskrift type: Køkken:

En lækker og forfriskende is som smager af sol og sommer, her er der brugt friske jordbær sammen med en nem is af yogurt.

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage.

Se mere

Nutellotti

Opskrift type: Køkken:

En opskrift til alle Nutella-fans på denne sprøde lille småkage med lækkert fyld af Nutella.

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Se mere

Påske Colomba

Opskrift type: Køkken: ,

Den traditionelle italienske påskekage der har form som en due, pyntes med sukker og mandler. Kagen kan købes i de fleste butikker op til påske, men det er lidt sjovere at bage den selv og det er faktisk meget nemt. Det kræver dog god tid, da kagen skal hæve i ...

Se mere

Semifreddo med passionsfrugt

Opskrift type: Køkken:

Passionsfrugt kaldes også maracuja, og stammer oprindeligt fra Sydamerika. Frugten har en syrlig smag som i kombination med det søde og fede i både piskefløde og ricotta, giver en delikat dessert med et eksotisk strejf.

Se mere

Panna Cotta med chokolade

Opskrift type: Køkken:

En variant af den klassiske Panna Cotta, og denne version med chokolade vil helt sikkert gøre lykke hos både store og små. Den er alletiders som en lækker afslutning på et godt måltid og du kan eventuelt servere den med revet chokolade på toppen, frisk frugt eller med en salsa ...

Se mere

Hvid chokolademousse med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En delikat dessert som får et dejligt forfriskende pift af de friske hindbær. Den hvide chokolade giver moussen et lettere præg, end når moussen laves med mørk chokolade.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close