Recipes from Ingredient: Dessertvin

Zabaglione

Opskrift type: Køkken:

En helt klassisk dessert og elsket af mange, en velsmagende dessert hvor du selv kan variere hvilken likør du foretrækker, hvilket også giver flere variationsmuligheder.

Se mere

Tiramisu med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt og bær bruges. Hindbærrene som er valgt her, giver en markant smag som passer rigtig godt til det lidt fede islæt i desserten.

Se mere

Kold jordbærsuppe

Opskrift type: Køkken:

Italienerne bruger gerne jordbær til en forfriskende dessert hvor bærrene får lov til at ligge i en lage af rødvin eller balsamico - hvilket bare smager dejligt, men bærrene kan også bruges til en læskende kølig suppe med hjemmebagte marengs til.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close