Recipes from Ingredient: Citron

Tærte med æbler og Ricotta

Opskrift type: Køkken:

Denne opskrift er helt enkel og tager ikke lang tid at tilberede, samtidig en meget let tærte som serveres lun.

Se mere

Figenmarmelade med rørsukker

Opskrift type: Køkken:

Figner er rigtig gode at lave marmelade af og så er det en god måde at gemme lidt af sommeren til senere på året, hvor der er brug for at tænke på de varme sommerdage.

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage.

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ærter til denne lækre pesto.

Se mere

Carpaccio med laks

Opskrift type: Køkken:

Carpaccio di salmone En lækker variant af den klassiske carpaccio med kød, laks er meget velegnet til denne ret fordi kødet er fast og nemt at skære tyndt.

Se mere

Hyldeblomstgele

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens hyldeblomster på glas i form af en gele på hyldeblomst, geleen smager godt på et stykke ristet brød eller som tilbehør til kraftige italienske oste som for eksempel Pecorino.

Se mere

Hyldeblomst-saft

Opskrift type: Køkken:

En frisk og læskende sommerdrik, som aperitivo hvis sirup'en blandes med den mousserende Prosecco eller som tilbehør til en dessert.

Se mere

Cuzzupe – Sødt påskebrød fra Calabrien

Opskrift type: Køkken: , ,

Det italienske køkken vrimler med opskrifter på påskemad, dette er opskriften på det traditionelle søde påskebrød fra Calabrien. Brødet er kendetegnet ved at hele æg med skal, bages ind i dejen.

Se mere

Appelsinmarmelade

Opskrift type: Køkken:

Appelsiner er fulde af C-vitaminer og så har de bare en flot farve, så hvorfor ikke gemme dette i en lækker marmelade som kan spises i løbet af de mørke vintermåneder.

Se mere

Panettone

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske julekage, som oprindeligt stammer fra Milano og er uundværlig ved ethvert julebord i Italien. Kagen består af en blød og luftig dej, fyldt med rosiner og kandiseret frugt. Det er meget nemt at bage en panettone, det kræver dog lidt tålmodighed og du skal forvente at bruge 1 ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close