Recipes from Ingredient: Bouillon

Risotto med rødkål

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk ret fra det nordlige Italien, primært fra Lombardiet som er kendt for sine mange rismarker, men denne variation af risotto laves ofte i naboregionen Piemonte.

Se mere

Hvid risotto

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk risotto, helt enkel og udelukkende med ost. Den hvide risotto er en traditionel ret fra den nordlige region Piemonte, som også er kendt for sine mange forskellige oste.

Se mere

Ærtecreme med urter

Opskrift type: , Køkken:

Crema di piselli alle erbe Det er svært at stå for de nyplukkede friske ærter, og det bedste er selvfølgelig bare at spise dem som de er – men hvorfor ikke prøve dem i denne kolde cremede suppe med et stykke brød til. Perfekt som forret på en lun sommeraften.

Se mere

Klar suppe med tortellini

Opskrift type: , Køkken: ,

En klassisk og traditionel opskrift - klar suppe med fyld af kogte tortellini'er. En enkel og mættende ret som kan nydes som et frokostmåltid eller som forret, eller som et måltid på en sommerdag.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close