Recipes from Ingredient: Basilikumblade

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. Retten kræver blot 3 ingredienser, nemlig fettuccine, smør og Parmigiano Reggiano.

Se mere

Kyllingebryst med pesto og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

Prøv denne lækre opskrift på kylling og pesto. Det er en ret som er velegnet til hverdagens madlavning, den tager ikke særlig lang tid at tilberede, og så er den let og billig at lave.

Se mere

Ærtecreme med urter

Opskrift type: , Køkken:

Crema di piselli alle erbe Det er svært at stå for de nyplukkede friske ærter, og det bedste er selvfølgelig bare at spise dem som de er – men hvorfor ikke prøve dem i denne kolde cremede suppe med et stykke brød til. Perfekt som forret på en lun sommeraften.

Se mere

Farfalle med zucchine og rejer

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk pastaret med pastatype farfalle – sommerfugle-pasta. Denne type af pasta stammer oprindeligt fra Lombardiet eller Emilia-Romagna, og har været brugt i de italienske køkkener langt tilbage i tiden.

Se mere

Klassisk pesto

Opskrift type: Køkken:

Hvem kender ikke den klassiske italienske grønne pesto ?? denne pesto stammer oprindeligt fra havnebyen Genova, og laves på friske basilikumblade, pinjekerner, parmesan og olivenolie.

Se mere

Foccacia caprese

Opskrift type: Køkken:

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid.

Se mere

Panzanella

Opskrift type: , Køkken:

Panzanella er oprindeligt en fattigmandsret fra regionen Toscana og spises idag ofte som et sommermåltid. En ret som indeholder friske grøntsager fra køkkenhaven, kræver ingen tilberedning som kogning eller stegning, og er hurtig at tilberede da grøntsagerne og brødet blot skal skæres i mindre stykker.

Se mere

Bagte aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.

Se mere

Fusilli alla Norma

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret som oprindeligt stammer fra Sicilien, hvor det er en specialitet i Catania og opstod som en gave til komponisten Vincenzo Bellini: la Norma, som netop kom fra Catania.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close