Recipes from Ingredient: Bagepulver

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage.

Se mere

Pikante Madeleine-kager med birkes og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

Madeleinette piccante con Prosciutto di Parma Små lækre Madeleine-kager som er perfekte til en lille snack eller som antipasta med forskelligt lækkert italiensk pålæg. Madeleine-kagerne er oprindeligt franske men har lige så stille bredt til de øvrige lande, og er kendt for deres sprødhed og ikke mindst deres udseende som ...

Se mere

Hasselnødde-tærte

Opskrift type: Køkken: ,

En traditionel opskrift fra det piemontetiske køkken, og fra en region som netop er kendt for sine hasselnødder af høj kvalitet. Det er primært i den sydlige del af region, at der dyrkes hasselnødder og opskriften på hasselnøddetærte er en opskrift som går i arv gennem generationer.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close