Recipes from Ingredient: Asparges

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af ParmigianoReggiano og en lækker grøn salat.

Se mere

Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres varm og kold. Brug den som forret eller til en frokost.

Se mere

Cremet suppe med asparges

Opskrift type: , Køkken:

Det er bare med at bruge de friske grønne asparges som sæsonen byder på. Her er de sprøde asparges brugt til en cremet suppe som kan bruges enten til forret eller som hovedret med et godt brød til.

Se mere

Aspargesflan med bacon-flødesauce og parmaskinke-cannoli

Opskrift type: Køkken:

En indbydende sommerret, let og luftig med de friske grønne sommer-asparges. Parmaskinken passer rigtig godt sammen med sprøde, grønne asparges og den cremede fløde-sauce.

Se mere

Asparges med æg

Opskrift type: , , Køkken:

Denne helt enkle ret er en klassiker i Italien, og serveres som forret. I Danmark vil du også kunne servere disse asparges som tilbehør til en let sommermiddag.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close