Recipes from Ingredient: Æg

Tiramisu med fersken

Opskrift type: Køkken:

Nemmere bliver det ikke at lave en sommerlig dessert med friske, solmodne ferskner. Den er perfekt til at lave portionsanretninger som kan sættes på køl, så de lige er klar til servering.

Se mere

Små tærter med blå figner

Opskrift type: Køkken:

Om sommeren er træerne i store dele af Italien, fyldt med store og solmodne figner. I så store mængder at der er rigeligt til både at spise og ikke mindst bruge i madlavningen.

Se mere

Tærte med zucchini-blomster

Opskrift type: Køkken:

Zucchini-blomster har en flot gul farve og udover at de ser flotte ud så er de også spiselige og en delikatesse blandt italienere i sommerperioden. Her er de brugt sammen med zucchini i en tærte, som er perfekt til aftensmad.

Se mere

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af ParmigianoReggiano og en lækker grøn salat.

Se mere

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. Det kræver god tid og tålmodighed at tilberede gnocchi, men det smager også bare godt i forhold til de færdiglavede gnocchi.

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage.

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster. Brug de fine, tynde rabarber som giver en god smag og ikke mindst giver den karakteristiske røde farve i kompotte

Se mere

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest med en pesto eller en god tomatsalsa. En helt enkel ret, med enkle og billige ingredienser som kartofler, mel og æg.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close