Recipes from Ingredient: Æg

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær ...

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. ...

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk ...

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber ...

Se mere

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest ...

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er ...

Se mere

Nutellotti

Opskrift type: Køkken:

En opskrift til alle Nutella-fans på denne sprøde lille småkage med lækkert fyld af Nutella. ...

Se mere

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken:

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er ...

Se mere

Torta Mimosa

Opskrift type: Køkken:

Denne kage tilberedes i anledning af Kvindernes Internationale kampdag d. 8. marts. Kagen har fået ...

Se mere

Pikante Madeleine-kager med birkes og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

Madeleinette piccante con Prosciutto di Parma Små lækre Madeleine-kager som er perfekte til en lille ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close