Vi tester: Riskoger fra Lékué

Italiensk Vin & Mad har testet den praktiske riskoger til mikro-ovnen fra Lékué. En riskoger som ikke kun er til ris, men som sagtens også kan bruges til forskellige former for gryn og korn.

Riskogeren består af en stor skål som risene sammen med vand hældes ned i, låget lægges ovenpå og så sættes det hele ind i mikro-ovnen og passer sig selv mens risene koger.
Låget har en masse små huller som gør at dampen nemt kan komme ud, så heller ikke der kræver det at du holder øje med det.

Når kogetiden er færdig, er det bare at fjerne låget og sætte selve skålen på bordet, for den er nemlig designet stilfuldt så at den sagtens kan stilles på bordet.

Et godt køkkenredskab til den daglige madlavning, hvor du skal holde styr på flere ting på en gang, så er det rart at en del af madlavningen kan passe sig selv uden at du hele tiden skal røre i en gryde, eller undgå at det koger over.

I det italienske køkken, kan du for eksempel bruge kogeren til de mange forskellige typer af korn, som italienerne gerne bruger til salater og små lette retter om sommeren, eller til den klassiske kolde rissalat med blandt andet skinke, oliven, tun og majs.

Riskogeren koster 299 kr. og kan købes i Bahne og Inspiration. Nærmeste forhandler anvises af Hamonoya på info@hamonoya.dk, eller på telefon 45 36 36 13.

LEKUE_COOKER_0505

Indlægget er sponsoreret, og er helt Italiensk Vin & Mads egen mening.

Andre artikler

Back to top button