Sommerens bær

Af : | 0 Kommentarer | On : juni 25, 2017 | Kategori : Det italienske køkken

Det er sommer og så er det tid til at bruge sommerens friske frugter og bær til de lækreste desserter og kager. Det er bare med at bruge løs af de forskellige bær, for de er her kun i kort tid og nu her hvor de er ved at være modne er det rene energi- og vitaminbomber.

Vi har samlet et udvalg af opskrifter som du kan gå igang med, uanset om det er når du får gæster eller til en sommermiddag i haven på en varm dag.

Clafoutis med sommerbær

Pavlova

Tiramisu med hindbær

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Se andre indlæg og opskrifter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close