Sommerens bær

Af : | 0 Kommentarer | On : 25. juni 2017 | Kategori : Det italienske køkken

Det er sommer og så er det tid til at bruge sommerens friske frugter og bær til de lækreste desserter og kager. Det er bare med at bruge løs af de forskellige bær, for de er her kun i kort tid og nu her hvor de er ved at være modne er det rene energi- og vitaminbomber.

Vi har samlet et udvalg af opskrifter som du kan gå igang med, uanset om det er når du får gæster eller til en sommermiddag i haven på en varm dag.

Clafoutis med sommerbær

Pavlova

Tiramisu med hindbær

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk