Opskifter fra køkken: Italien

Friterede aubergine

Opskrift type: , Køkken:

En nem antipasti eller let frokostret med friske aubergine, som skæres helt tyndt, paneres og ...

Se mere

Ærtesuppe med mynte

Opskrift type: , Køkken:

En god ret til sommerens friske ærter, perfekt til en let forret med et groft ...

Se mere

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. ...

Se mere

Kirsebærmarmelade

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens lækre kirsebær til vinteren i en marmelade. Kirsebærmarmelade er populært i Italien og ...

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. ...

Se mere

Frittatine med zucchine og forårsløg

Opskrift type: , Køkken:

Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som ...

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk ...

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret ...

Se mere

Klassisk Panna Cotta

Køkken: ,

Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk ...

Se mere

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk