Opskifter fra køkken: Italien

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage.

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.

Se mere

Klassisk Panna Cotta

Køkken: ,

Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker. Server den med sæsonens friske frugt eller bær, eller med en lækker karamelsauce

Se mere

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Den perfekte dessert som afslutning på et godt måltid.

Se mere

Espresso Panna Cotta

Køkken:

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster. Brug de fine, tynde rabarber som giver en god smag og ikke mindst giver den karakteristiske røde farve i kompotte

Se mere

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest med en pesto eller en god tomatsalsa. En helt enkel ret, med enkle og billige ingredienser som kartofler, mel og æg.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Nutellotti

Opskrift type: Køkken:

En opskrift til alle Nutella-fans på denne sprøde lille småkage med lækkert fyld af Nutella.

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close