Opskifter fra køkken: Italien

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Figenmarmelade med rørsukker

Opskrift type: Køkken:

Figner er rigtig gode at lave marmelade af og så er det en god måde at gemme lidt af sommeren til senere på året, hvor der er brug for at tænke på de varme sommerdage.

Se mere

Is med blåbær

Opskrift type: Køkken:

Ispinde er rigtig gode at have klar i fryseren til de varme sommerdage, og det bedste er hjemmelavede is med sommerens bær.

Se mere

Ispinde med jordbær-yogurtis

Opskrift type: Køkken:

En lækker og forfriskende is som smager af sol og sommer, her er der brugt friske jordbær sammen med en nem is af yogurt.

Se mere

Friterede aubergine

Opskrift type: , Køkken:

En nem antipasti eller let frokostret med friske aubergine, som skæres helt tyndt, paneres og frituresteges. De er også perfekte som en nem snack.

Se mere

Ærtesuppe med mynte

Opskrift type: , Køkken:

En god ret til sommerens friske ærter, perfekt til en let forret med et groft brød til. Suppen kan både serveres til en sommermiddag eller på en kold vinterdag.

Se mere

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. Retten kræver blot 3 ingredienser, nemlig fettuccine, smør og Parmigiano Reggiano.

Se mere

Kirsebærmarmelade

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens lækre kirsebær til vinteren i en marmelade. Kirsebærmarmelade er populært i Italien og smage afhænger af sødmen i bærrene. Så sørg for at bruge nogle kirsebær som er godt modne med en fyldig smag.

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. Det kræver god tid og tålmodighed at tilberede gnocchi, men det smager også bare godt i forhold til de færdiglavede gnocchi.

Se mere

Frittatine med zucchine og forårsløg

Opskrift type: , Køkken:

Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som på italiensk hedder frittatine. De er gode som antipasti eller til frokosten.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close