Recipes From Cuisine: Italien

Kartoffelfad med soltørrede tomater

Recipe Type: Cuisine:

Kartoffelfadet kan spises som selvstændig ret, da den i sig selv er godt mættende og fyldt med smag. Er også meget velegnet som tilbehør til en god steg på en kold vinterdag.

Read more

Calzone

Recipe Type: Cuisine:

Den traditionelle pizza er her i en indbagt version, med fyld af hakket oksekød og svampe. En god variation hvor fyldet kan varieres efter behag.

Read more

Tiramisu med jordbær

Recipe Type: Cuisine:

Med de danske haver fyldt med solmodne og røde jordbær, er der ikke noget bedre end at bruge dem i denne forfriskende variant af den klassiske tiramisu. Istedet for kaffe og likør bruges friske, sødmefyldte jordbær - perfekt til dessert eller som en frisk eftermiddags-snack til glæde for store og ...

Read more

Orechiette med broccoli

Recipe Type: Cuisine:

En enkel hverdagsret som ikke tager alt for lang tid at tilberede. De soltørrede tomater giver retten en god intens smag af de smagfulde, solmodne tomater fra Italien.

Read more

Ovnbagt melanzane med parmesan

Recipe Type: Cuisine:

En klassisk ret i det italienske køkken, en meget nem og praktisk ret til sommerdagene hvor den kan bruges som tilbehør til grillmaden, eller serveres som selvstændig ret.

Read more

Tærte med zucchini og løg

Recipe Type: , Cuisine:

En lækker og nem ret, ideel som en lun frokostret eller som antipasti skåret i mindre stykker.

Read more

Mandelkager fra Sicilien

Recipe Type: Cuisine:

En traditionel småkage fra Sicilien, som minder meget om danskernes kransekage. Kagerne er meget nemme at bage, de skal blot have tid til at hvile i ca. 10 timer.

Read more

Pesto med ramsløg

Recipe Type: Cuisine:

Pesto på ramsløg er lækkert til en portion pasta, rasmløgene giver det ekstra pift af hvidløg. Når du alligevel er igang, så kan du lige så godt lave en større portion, så er der også til familie og venner.

Read more

Hvid chokolademousse med hindbær

Recipe Type: Cuisine:

En delikat dessert som får et dejligt forfriskende pift af de friske hindbær. Den hvide chokolade giver moussen et lettere præg, end når moussen laves med mørk chokolade.

Read more
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close