Opskifter fra køkken: Italien

Kold jordbærsuppe

Opskrift type: Køkken:

Italienerne bruger gerne jordbær til en forfriskende dessert hvor bærrene får lov til at ligge i en lage af rødvin eller balsamico - hvilket bare smager dejligt, men bærrene kan også bruges til en læskende kølig suppe med hjemmebagte marengs til.

Se mere

Crumble med æble

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske æblekage med smuldredej findes såmend også i Italien. Norditalien byder på et stort udvalg af forskellige æblesorter, så det er perfekt at bruge nogle af disse til en lækker æblekage.

Se mere

Crema Catalana

Opskrift type: Køkken:

Oprindeligt en traditionel spansk dessert som stammer fra Catalonien. Desserten er en let og lækker creme, som mest minder om creme brulè eller creme karamel og er en behagelig sød mundfuld som afslutning på et godt måltid.

Se mere

Lasagne med laks

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske lasagne kan varieres i en lang række muligheder, her er den tilberedt i en lækker kødfri version med spinat og laks. Laks er velegnet da kødet er fast og giver en god smag.

Se mere

Minestronesuppe

Opskrift type: Køkken:

En fyldig og nærende vinterret, som nok skal mætte de fleste. Brug årstidens grøntsager afhængig af smag og behag.

Se mere

Risotto med tomater

Opskrift type: Køkken:

Tomaterne om sommeren er solmodne og smager af sommer og varme, super til denne risotto hvor tomaternes sødme trænger godt igennem, sørg for at vælge nogle gode store tomater som er flot røde og modne, ikke noget med halvgrønne hårde tomater til denne ret.

Se mere

Lasagne

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske italienske lasagne alla Bolognese, som oprindeligt stammer fra regionen Emilia Romagna og har fået sit navn fra byen Bologna, hvor retten har sin oprindelse.

Se mere

Penne alla napoletana

Opskrift type: Køkken:

En klassisk og traditionel pastaret fra Napoli, helt enkel men smager samtidig rigtig godt og er en nem ret til den danske sommer hvor vi kan finde aubergine i butikkerne.

Se mere

Kartoffelfad med soltørrede tomater

Opskrift type: Køkken:

Kartoffelfadet kan spises som selvstændig ret, da den i sig selv er godt mættende og fyldt med smag. Er også meget velegnet som tilbehør til en god steg på en kold vinterdag.

Se mere

Calzone

Opskrift type: Køkken:

Den traditionelle pizza er her i en indbagt version, med fyld af hakket oksekød og svampe. En god variation hvor fyldet kan varieres efter behag.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close