Recipes With Course: Primo

Pizza med rødløg og Pancetta

Opskrift type: Køkken:

Alle elsker pizza, og løg er en rigtig god ingrediens på en pizza, den sødlige smag fra løget når pizzaen er bagt er perfekt.

Se mere

Risotto med rødkål

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk ret fra det nordlige Italien, primært fra Lombardiet som er kendt for sine mange rismarker, men denne variation af risotto laves ofte i naboregionen Piemonte.

Se mere

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. Retten kræver blot 3 ingredienser, nemlig fettuccine, smør og Parmigiano Reggiano.

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. Det kræver god tid og tålmodighed at tilberede gnocchi, men det smager også bare godt i forhold til de færdiglavede gnocchi.

Se mere

Pasta Amatriciana

Opskrift type:

En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio. Byen kaldes også for Spaghettiens by - byen blev d. 24. august 2016 ramt af et kraftigt jordskælv som har ødelagt det meste af byen.

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.

Se mere

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest med en pesto eller en god tomatsalsa. En helt enkel ret, med enkle og billige ingredienser som kartofler, mel og æg.

Se mere

Spaghetti med hvidløg, olie og peperoncino

Opskrift type: Køkken: , , ,

En klassisk ret som kendes fra flere af Italiens regioner som blandt andet Toscana, Lazio og Sicilien.

Se mere

Linguine med appelsin, taggiasca-oliven og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

En let og helt enkel ret, hvor appelsinsmagen passer perfekt til den tørrede skinke.

Se mere

Hvid risotto

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk risotto, helt enkel og udelukkende med ost. Den hvide risotto er en traditionel ret fra den nordlige region Piemonte, som også er kendt for sine mange forskellige oste.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close