Recipes With Course: Primo

Risotto med rødkål

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk ret fra det nordlige Italien, primært fra Lombardiet som er kendt for sine ...

Se mere

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. ...

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. ...

Se mere

Pasta Amatriciana

Opskrift type:

En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet ...

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret ...

Se mere

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest ...

Se mere

Spaghetti med hvidløg, olie og peperoncino

Opskrift type: Køkken: , , ,

En klassisk ret som kendes fra flere af Italiens regioner som blandt andet Toscana, Lazio ...

Se mere

Linguine med appelsin, taggiasca-oliven og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

En let og helt enkel ret, hvor appelsinsmagen passer perfekt til den tørrede skinke.

Se mere

Hvid risotto

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk risotto, helt enkel og udelukkende med ost. Den hvide risotto er en traditionel ...

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close