Bagna Cauda – mums for hvidløgsfreaks

By: Italiensk Vin & Mad | 0 Comments | | Category: Det italienske køkken

Den 15. november inviterer Associazione Alpini til en typisk Bagna Cauda middag i La Morra. Bagna Cauda er en meget traditionel efterårsret i Piemonte. Lidt populært sagt kan man sige at Bagna Cauda er en fondue baseret på hvidløg og ansjoser, hvor i man dypper grøntsager. Bagna Cauda serveres normalt ... more

Read more

En uforglemmelig rejse.

By: Italiensk Vin & Mad | 0 Comments | | Category: Det italienske køkken

Tag med på en uforglemmelig rejse til det gastronomiske italienske køkken og de dejlige vine. Det italienske køkken som vi kender i dag, er resultatet af Italiens meget omskiftelige historie. Igennem historien er Italien blevet invaderet fra alle verdenshjørner, ligesom landet har været centrum for handel med alle verdensdele. Dette ... more

Read more
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close