Vandmelon – sommerens tørstslukker

Af: Italiensk Vin & Mad | 0 Kommentarer | | Kategori: Frugt, Fødevarer | Tags : , , , ,

I den varme sommertid skal der væske til, uanset om det er ved at drikke det i flydende form eller at spise en masse frugt og grønt. En af de rigtig gode måde at slukke tørsten på er ved at spise en frisk og saftig vandmelon. Der findes mange forskellige ... mere

Se mere

Smagning med Parmigiano Reggiano

Af: Italiensk Vin & Mad | 0 Kommentarer | | Kategori: Made in Italy | Tags : , , , , ,

Mandag d. 13. november 2017 var Parmigiano Reggiano-konsortiet vært for en smagning med den italienske ost Parmigiano Reggiano. Smagningen fandt sted på Gastronomisk Innovation i hjertet af København. Her blev vi budt velkommen af Maître Fromager og osteekspert Catherine Fogel som stod for at fortælle os om grundlaget for Parmigiano ... mere

Se mere

Gambero Rosso 2018: 3 glas Calabrien

Af: Henrik Koudahl | 0 Kommentarer | | Kategori: Alt om vin | Tags : , , ,

Vinmark fra Calabrien

Til trods for at ”kun” 4 vine fra Calabrien har fået 3 glas i Gambero Rossos vinguide 2018, så har vinene fra Calabrien formentligt aldrig været bedre end lige netop nu. Blandt de 4 vine har to af vingårdene – Roberto Ceraudo og Spiriti Ebbri – aldrig før fået 3 ... mere

Se mere

Gambero Rosso 2018: 3 glas Basilicata

Af: Henrik Koudahl | 0 Kommentarer | | Kategori: Alt om vin | Tags : , , , , ,

Basilicata er turistmæssigt mest kendt for byen Matera. Matera skal være europæisk kulturhovedstad i 2019.

Der er sikkert ikke mange af os, som umiddelbart forbinder Basilicata med vin. Basilicata er en lille bjergrig region i den sydlige del af Italien. Basilicata støder op Regionen støder op til Apulien i øst, Calabrien mod Syd og Campania mod Nord. En smuk region fyldt med gamle byer, kunstskatte ... mere

Se mere

Gambero Rosso 2018: 3 glas Alto Adige

Af: Henrik Koudahl | 0 Kommentarer | | Kategori: Alt om vin | Tags : , , , ,

Vinguiden Gambero Rosso 2018 har givet 27 vine fra Alto Adige topkarakteren 3 glas.

Mon ikke Alto Adige for de fleste danskeres vedkommende kendes fra motorvejen på vejen ned mod Gardasøen eller strandene ved Adriaterhavet. Det er de færreste som er opmærksomme på hvor mange gode vine, der laves i Alto Adige. I Alto Adige er det primært de hvide vine som dominerer landskabet. ... mere

Se mere

Gambero Rosso 2018: 3 glas Sicilien

Af: Henrik Koudahl | 0 Kommentarer | | Kategori: Alt om vin | Tags : , , ,

Gambero Rosso 2018 har givet 3 glas til 22 vine fra Sicilien.

Vinguiden Gambero Rosso 2018 har givet 22 vine fra Sicilien den højest mulige bedømmelse i årets vinguide – nemlig 3 glas. Antallet understreger at Sicilien nu ikke bare på kvantitet, men også på kvalitet hører til blandt de førende italienske vinregioner. Vinene fra Sicilien undergå en spændende udvikling i disse ... mere

Se mere

Nespresso lancerer nye varianter i Limited Edition-serien

Af: Italiensk Vin & Mad | 0 Kommentarer | | Kategori: Indkøbsguide | Tags : , , , ,

Fra den 4. september 2017 er det muligt at få fingrene i tre nye, lækre kaffevarianter, der egner sig særligt godt til at afbalancere mælk i kaffen derhjemme. Nespresso lancerer nemlig Limited Edition-serien Barista. De tre eksklusive kaffetyper i serien: Chiaro, Scuro og Corto, er kun tilgængelige i en begrænset ... mere

Se mere

Meloner – sommerens søde friskhed

Af: Italiensk Vin & Mad | 0 Kommentarer | | Kategori: Frugt | Tags : , , , , , ,

En sand læskende forfriskning i den italienske sommervarme, fyldt med sødme og masser af væske. Lige hvad der er brug for når termometret udenfor sniger op omkring 30 – 35 grader. Melonen er en frugt som oprindeligt kommer fra Asien eller Afrika, og tilhører familien med det latinske navn Cucumis ... mere

Se mere

Vi tester: Pesto

Af: Italiensk Vin & Mad | 0 Kommentarer | | Kategori: Vi tester... | Tags : , , , , , , , , ,

Pesto’en er en af Italiens kendte fødevare, og ikke mindst elsket af italienerne, de er jo også nærmest vokset op med pasta og pesto i modermælken. Den mest kendte pesto er selvfølgelig Pesto Genovese, den grønne pesto fra Genova – en pesto som tilberedes baseret på frisk basilikum, pinjekerne, ost ... mere

Se mere

Sommerens bær

Af: Italiensk Vin & Mad | 0 Kommentarer | | Kategori: Det italienske køkken

Det er sommer og så er det tid til at bruge sommerens friske frugter og bær til de lækreste desserter og kager. Det er bare med at bruge løs af de forskellige bær, for de er her kun i kort tid og nu her hvor de er ved at være ... mere

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close