Hos Fischer

Af : | 0 Kommentarer | On : 11. august 2011 | Kategori : Bøger, Kogebøger


David Fischer var en kok med baggrunden i orden, da han for tre år siden åbnede sin egen restaurant “Hos Fischer” på Østerbro, et lille afslappet og populært spisested med en helt særlig uhøjtidelig stemning, som Fischer selv kan tage æren for.

Her kan man nyde hans italiensk inspirerede mad, og det er noget, der kan få gæsterne til at vånde sig af glæde og komme igen.

I denne kogebog videregiver han 90 af sine lækre opskrifter på pastaretter, kødretter og desserter, som han har haft med sig hjem fra sin tid som gourmetkok i Italien, nogle tillempet og forfinet til hans eget køkken, andre stadig de originale klassikere, der bare fungerer.

Prøv fx hans Carpaccio di tonno (tuncarpaccio), Vitello tonato, Tortelini verde, Cacio e pepe (peberpasta), Gallinela (knurhane med merian) eller Bær med pannecotta. Italiensk mad, der får englene til at synge.

Hvis du er blevet inspireret til selv at gå i køkkenet og lave disse lækre retter, så kan du købe bogen ved at klikke på linket Hos Fischer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close